Over mij
Mijn naam is Siebren van de Rijt. Mijn avontuur begon in 1989. Ik had een fijne jeugd waar ik niet alles meer van weet. Nadat mijn vader toen ik 14 was overleed, was mijn leven meer een overleven geworden, waar ik de jaren die daarop volgden vooral druk mee bezig was.
Toen ik 19 was ben ik, in plaats van te gaan studeren, naar Zuid Afrika vertrokken om met apen te gaan werken.
In mijn contact en na mijn observatie met de verschillende soorten apen realiseerde ik me hoeveel gelijkenissen, en ook juist verschillen er zijn tussen mens en dier. Ik heb daar een hoop tijd besteed om gewoon te zijn, en te zorgen voor verschillende dieren, die door toedoen van mensen wees geworden zijn of anders verwond. In het heel worden van de apen heb ik mezelf weer teruggevonden, en ben ook ik weer heler geworden.
Gelukkig ben je nooit uitgeleerd, en Zuid Afrika is toch wel erg ver weg van familie en vrienden. Eenmaal thuis wilde ik graag verder met dieren werken, en ik werkte een tijdje in dierentuinen, en later in een dierenwinkel. Het werd me duidelijk dat ik het contact met klanten en bezoekers leuker vond dan het werk zelf en dat ik een natuurlijke aanleg heb (waarschijnlijk mede door mijn tijd tussen de apen) om aan te voelen hoe het met iemand gaat.
Ik ben toen een opleiding begonnen tot coach en hier kwam ik weer helemaal tot leven. De opleiding was heel praktisch en ik mocht zowel klasgenoten begeleiden, als cliënt zijn. Zo leerde ik de kracht van het (laten) ervaren.
Na en tijdens de opleiding heb ik verschillende banen uitgeprobeerd, maar ik liep toch steeds tegen dezelfde dingen aan. Het gaf me geen voldoening, en zo kwam het besluit om Avontuur Bestaat Nog op te richten en te doen waar ik écht gelukkig van word: anderen laten ervaren wie ze zijn en waar ze vandaan komen.
Opleidingen en ervaringen
Phoenix Professionele Communicatie HBO+

NLP Practitioner, TA en Systemisch werk
2 jaar als projectleider werken met wilde apen op een rehabilitatiecentrum in Zuid Afrika
Familieopstellingen en verschillende coaching trajecten bij coaches
Cursus Mannenkracht bij Phoenix opleidingen

Vragen over mij, of wil je een coachingstraject starten?
Stuur gerust vrijblijvend een berichtje hieronder en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Weet dat elke vraag die je stelt je een stapje verder brengt op jouw pad. Ik trek mijn wandelschoenen alvast weer aan, tot snel? Wil je direct een afspraak inplannen? Klik hier.
Verzenden
Bedankt voor je bericht!
IntakegesprekCoaching • Familieopstellingen • Over mijContact Blog
Van Golsteinlaan 6, 7339 GT Ugchelen |  info@avontuurbestaatnog.nl  |  KvK: 88356663 | Btw-id: NL004593141B03