Coaching

Coaching is ook een vorm van ont-spannen, even achteroverleunen en kijken naar het geheel. Ik neem je aan de hand mee langs jouw vragen, en houdt je elke keer voor: De reis er naar toe is vaak belangrijker dan het uiteindelijke antwoord op je vraag vinden. Elke sessie is anders en voor jou op maat gemaakt. Ik coach je het liefste buiten in het bos, en heb ook een mooie praktijkruimte aan huis.


Coaching in het bos
Buiten zijn is goed voor de gezondheid. Daarom coach ik het liefst buiten in de natuur. Buiten gecoacht worden is ontspannend en voegt echt iets toe. In het bos leer je weer luisteren naar al je zintuigen, en kom je weer thuis in je lijf. Samen gaan we terug naar de basis. Ademen, aarden, zijn.
Is het echt heel slecht weer, of verlangt het onderwerp toch wat meer privacy, dan blijven we met een kop thee binnen in de praktijk waar je aan alle kanten het bos nog kunt zien, en zo toch nog een beetje buiten bent.
Werkwijze
Je arriveert bij de praktijk, je bent net vanaf de weg of vanuit Ugchelen het bos in gereden. Ik trek gauw mijn schoenen of sandalen aan en we lopen het bos in. Eerst is er ruimte om te aarden. Ik vraag je hoe het is, en als jij zover bent, vertel je me over wat je bezig houdt. Al lopende komen we langs de beek en vinden we later de uitgestrekte Veluwe. Onderweg onderzoeken we welk onderwerp voor jou nu het meest naar boven komt. 
Op een rustige plek, waarvan er altijd genoeg zijn onderweg, nemen we de tijd om een oefening of opstelling te doen, gewoon met zijn tweeën. Als jij meer helderheid of een antwoord hebt, lopen we weer verder. We bespreken nog wat na, of lopen juist  even verder in stilte. Om ons heen fluiten de vogels, en met wat geluk spotten we nog ergens een hert, of sporen daarvan. 
Dan wandelen we rustig weer richting de praktijk, en nemen we voor nu weer even afscheid.
Stromingen waarvan ik gebruik maak bij de coaching:
•  Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)
•  Transactionele Analyse (TA)
•  Systemisch Werk (Familie Opstellingen)
Bovenstaande worden zowel apart als door elkaar ingezet.
Je bent nooit uitgeleerd, ik ook niet. Zullen we samen een stukje verder leren? Plan gerust een intakegesprek!
IntakegesprekCoaching • Familieopstellingen • Over mijContact Blog
Van Golsteinlaan 6, 7339 GT Ugchelen |  info@avontuurbestaatnog.nl  |  KvK: 88356663 | Btw-id: NL004593141B03